Den gode gamle kaffekoppen!

Vintagegitarer og den gamle koppen

Jeg klarer ikke å huske eksakt hvilket år det var, men enten 2004 eller 2005, så reiste jeg over til NYC for å gå i lære hos den lett legendariske Peter S. Kohman, som fremdeles jobber på den legendariske gitarsjappa Retrofret i Brooklyn.
For en mindre bereist gutt, så var en slik tur en ekte Amerikareise, og jeg skal innrømme at jeg var pisse redd for å gå aleine i det lett obskure og shady området de hadde sjappa si den gangen.

Mitt møte med Peter har akumulert seg til et så langt livslangt vennskap, men det som er historien her, er denne koppen som jeg kjøpte i en eller annen bod på Manhattan, garantert i nærheten av den -da- fremdeles viktige 48th Street på Manhattan.

Waddy henger ut med kaffekoppen!

Gode gamle VintageGitar ble etablert i 2004, og stiftet som A/S i 2006, og det har vært et eventyr uten sidestykke om en ser bort fra regninger og sure kunder. Vi hadde omtrent samtlige turnerende artister på besøk i sjappa mellom 2012 og 2024, og det er bare å bøye seg i støvet for den innsatsen de gjorde underveis, men vi klarte oss i 20 år, og det er absolutt ingen spøk i denne bransjen!

Beklageligvis ble jeg konstatert med kreft i hjernen i 2023, og har vært sykemeldt for nå å bli ufør, så dette prosjektet utføres kun på hobbybasis med min far Kjell, da vi valgte å legge ned butikken i mars i år.

Nå sitter jeg på stua, med verdens best utsikt, spiller gitar og bygger opp en gammel versjon av VintageGitar, slik den opprinnelige idèen var, og den gode gamle kaffekoppen er fremdeles med. <3

Ønsker dere å ta kontakt med meg, treffes jeg på telefon 911 24 261, eller på e-post: post@vintageb.no

MED HJERTELIG HILSEN,
Arne Kr. Hast
Vintage & Boutique Guitars AS

Stengt for kommentarer.

Handlekurv
Skroll til toppen