Er dere klare for mørkere kvelder og god musikk?

Vi begynner å klargjøre oss for høsten!

Sommeren er fremdeles i sin sterke makt oppe på Nordmøre, men det betyr ikke at vi ikke prepper oss opp til høsten og vinteren, med masse nye merker og et bredere sortiment, som vi ikke har annonsert så tungt enda.

I dag blir det plukket opp to deilige Novo Serus J modeller fra Nashville, Tennessee. I går ble vår «første» Lil’ King sendt fra Headstrong Amps, og det kommer en lettere modifisert Corduroy inn om en måneds tid(6L6 og større trafo), som det er vel verdt å merke seg!

Onsdag kom det inn ei fin ladning med pedaler fra våre venner hos MAS Distro, som inkluderer den nye Silktone Overdrive+, Benson Delayen(toppselger!), og den legendariske «Mother» preampen fra Science Amplification.
Videre så får vi inn ei solid dose større pedalbrett fra vår nye venn Christian hos finske Soulman Pedalboards i dag, og vår første ladning med Lollars kommer inn om et par uker.

Det vi ikke har snakket så mye om er Collings sine elektriske gitarer, Tom Anderson, Matchless Amplifiers, og ikke minst Victoria Amps, som alle har lovt oss leveranser på baksommeren og tidlig på høsten.

En god del er allerede kundebestilt, men det er plenty å velge mellom både fra lager og selvfølgelig på bestilling.

Collings 290 i en Custom Olive Drab finish.

Anderson Guitarworks – Ål Edition

Victoria Vicky-Verb i deilig Fawn-finish

Headstrong Corduroy, innkommende med 6L6 rør og større trafo!

Handlekurv
Skroll til toppen