På tide med nytt pedalbrett?

En del av tjenestene vi tilbyr er bygging av pedalbrett, og med det sortimentet vi stiller med, kombinert noen personlige favoritter du kanskje har, kan vi bygge drømmebrettet for deg.

Se for deg et Soulman Pedalboards M44, som avbildet, med det du trenger av vrengbokser, kanskje en kompressor, litt reverb og delay, vibrato eller chorus og en fuzz på toppen? Det fikser vi!

Så hva trenger du?
Et pedalbrett i passende størrelse. Se her for forskjellige eksempler
En strømforsyning som passer til pedalbrettet. Se her for forskjellige eksempler
(Fire forskjellige modeller fra Strymon, Zuma, Zuma R300, Ojai R30 eller den minste som kun heter Ojai.)

Kabling fra Evidence Audio(SIS Audio), som er av beste kvalitet, finner du her: Se her for forskjellige eksempler

En god vrengpedal fra f.eks Nordvang Custom, Browne Amps, Greer Amps, Hudson Electronics, eller en lokalprodusert fra KMFX for å velge noe.

Klangene fra både Strymon, Echo-Fix og Vongon er alle eminente på sin måte, og det samme gjelder delayene fra både Vongon, Strymon og ikke minst Asheville Music Tools.

Av mer modulært utstyr vi har inne nå, er hele konseptet fra Fairfield Electronics (sjekk vrengen deres også) fantastisk bra, og i tillegg må vi nevne ZVEX Vibrophase, og for ikke å glemme hele sortimentet til Asheville Music Tools, som er en gjeng som slutta hos gode gamle MOOG, etter de byttet eiere.

Og for guds skyld: IKKE GLEM XOTIC EP-BOOSTER

Vi vil kunne tilby flere leverandører på strømforsyninger i løpet av September.

Så hva vil dette koste deg?

Det er veldig avhengig av størrelse og valg av pedaler, men å sette sammen et brett koster Kr. 1.200,- pr time og et lite brett vil typisk profesjonelt settes opp på et par timer, og et større brett kan fort ta en dag eller to.
På den andre siden vil vi på slike ordrer gi gode rabatter på totalpakker, hvor du uansett kommer ut i pluss i tillegg til at du får et godt satt opp pedalbrett, med det du trenger av tight rekvisitia som strips, festetape, kabler, med mer.

Ønsker du å kjøpe pakka separat, med de forskjellige komponentene og bygge selv, vil vi også kunne se på gode pakkepriser.

Ta kontakt, så ser vi hva du trenger!

Vintage & Boutique Guitars AS
post@vintageb.no
Tlf: +47 911 24 261

Handlekurv
Skroll til toppen