Tim White Pickups

Tim White Timbuckers

Tim White sine humbuckere er -mest sannsynlig- noe av de beste PAF-replicaene en kan oppdrive, og jeg har sittet på et sett siden 2007.
Disse mikrofonene ble med gitaren jeg solgte til mitt kjære søskenbarn, men at jeg ønsket de tilbake mot at han fikk noe som passet hans stil bedre, og nå er det fikset.

Disse ble kjøpt av meg i 2007, på anbefaling fra Peter Stroud(han bruker dem selv), og jeg mener jeg betalte 1000 dollar da, for å unngå ventelista som i dag er oppe tre år, om han fremdeles lager de berømte Timbuckerne.

Historiene rundt dette mennesket er mange, og det har blitt påstått at han har kontakter innenfor NASA, som har rekonstruert magnetene fra -det- pickupsettet han replikerer, men hva som er sannhet eller ikke, legger jeg meg ikke ut på.
Det som er sannheten er at det er de beste pickupene jeg noensinne har prøvd, men siden jeg har to Les Pauler, hvor begge er signaturer, har jeg strengt tatt ikke bruk for dem lengre, og de andre humbuckergitarene jeg eier fungerer også helt etter forholdene.

Om du er interessert, ta kontakt, så blir vi enige om en pris.

Handlekurv
Skroll til toppen