Vi ønsker Springer Guitars velkommen til sortimentet!

Mikaël Springer er en gitarmaker som virkelig har tatt av de siste årene, og vi nordapå falt pladask for disse instrumentene fra Frankrike.
Her kombineres den gode og ikke minst velstemte franske tonen, med gode variasjoner over både klassiske og ikke minst originale ideèr, kombinert med klassisk fremoverlent rockebeat!

Mikaël skriver selv at han alltid har vært en fyr som alltid har vært glad i god Rock & Roll, og som fellesnevner ble vi introdusert til rockemusikken via våre foreldre som var like langt inn i det som vi er nå. Mikaël er originalt trommeslager, og hans far, som min, er musikere som spiller aktivt den dag i dag!

Springer har jobbet som ingeniør tidligere, men begynte så smått å bygge instrumenter i 2009, og etter et par år som hobbymaker møtte han den tyske gitarprodusenten Nik Huber, hvor han viste fram et par instrumenter, blant annet en Seraph, og Nik skubbet ham til å poste bilder av gitarene sine på sider som «The Gear Page», og andre forum for å sjekke responsen, og ikke lenge etterpå kunne han slutte i jobben sin og kalle seg gitarmaker på heltid.

Dette er allerede tilbake til 2011, så det er ikke noe «ferskt» merke vi tar inn her, og kvaliteten ser helt magisk ut!

Hele sortimentet vil bli lagt ut på våre nettsider om kort tid, og de første modellene kommer inn på senhøsten, så følg med!

Springer Guitars V58

Springer Firehawk i Pelham Blue

Se fra ca ni minutter ut i videoen for å se Chris Buck fra Cardinal Black demonstrere sin sorte Firehawk
Springer Firehawk – Aged Pelham Blue
Handlekurv
Skroll til toppen