Chase Tone donerer tolv pedaler til forskning på hjernekreft

Chase Tone leverer varene, med hjertet på rett sted!


Dette er en hemmelighet jeg har sittet på en periode, og som jeg ikke ønsket å publisere før varene var i hus og ting var 100% avklart, og historien er som følger:
Kyle Chase med sitt lille firma Chase Tone har laget seg en stjerne på min himmel, med å donere oss 12 pedaler som vi selger til inntekt for Kreftforeningen, øremerket ‘forskning på hjernekreft’, og vil sammen med plata som kommer i løpet av vinteren forhåpentligvis gjøre en god innsats for å bidra til å gi oppmerksomhet rundt denne utfordringen, som også har truffet undertegnede. Dette er noe som engasjerer meg veldig og gjør at jeg bruker fritiden min på nettopp dette. Min form er etter forholdene fin, men som en «siste innsats» er vi fire personer som har lagt mye tid i innspilling av plate, og skaffet inntekter til innspillingen, hvor vi produserer og spiller selv med kjente og kjære musikere.

Det vi har fått inn av pedaler er tre varianter av den legendariske Secret Preamp, hvor to av disse er Limited Editions, samt tre stk av den originale «1970’s Grey Silver», pluss et lite utvalg av Red Velvet Fuzz og 2.0 versjonen av Fuzz Fella!

Selv om du får tilbud om å betale disse på Vipps, er vi av regnskapsmessige grunner avhengige av å fakturere disse, slik at vi får skilt de ut fra det normale regnskapet.

Her er det ikke noe å vente på folkens.
VÆR MED Å STØTTE OPP RUNDT DENNE GODE SAKEN!

Pedalene finner dere her

Handlekurv
Skroll til toppen