Vi ønsker Novo Guitars velkommen!


Etter fire-fem år hvor Novo Guitars har valgt å selge direkte, ser de nå på mulighetene for å åpne opp for forhandlere igjen, og vi fikk en e-post tidligere i uken om vi ville være med på det gode gamle “kjøret”.

Dennis og jeg har vært gode venner siden 2007/2008, da han bygde de klassiske “Dennis Fano” byggene i garasjen sin i Philadelphia.
Siden den tiden har det vært opp og fram i forskjellige retninger, før vi nå går inn i en enda en “ny verden”, hvor det er kommet nye modeller, specs og ikke minst en egen design-motor for selv å spesifisere opp ditt eget instrument.

Dennis og jeg har holdt kontakten på og av de siste årene, og etter VintageGitar ble lagt ned, tok vi oss en lang prat om hvordan vi så for oss fremtiden, og her er litt av det vi pratet om:

NUCLEUS SERIES:
Nucleus-serien består av samtlige modeller, i satte specs og finisher, uten noen form for tilleggsopsjoner.
Disse har en leveringstid på fire til åtte uker, og blir priset slik de er satt opp fra Novo Guitars, pluss frakt og mva.

Her finner du klassiske modeller som Serus J, Miris J, og diverse versjoner av Solus-modellen, som er en modell vi kjenner igjen fra tidligere bygg. Videre finner du nyheter som Idris og Volture, som er deres varianter over en offset fra Kalamazoo og en Strat i enten SSS eller HSS konfigurasjon.

CUSTOM SERIES:
I Custom-serien kan du velge mellom langt flere modeller, og ikke minst specs. Her finner du alt fra tre-pickup opsjoner, bakt flammelønn, et lass med forskjellige bindinger, osv.
Igjen så vil prisen være reflektert over hva disse koster online, og det eneste påslaget vi skal ha er frakt og mva fra Nashville, ift dollarkursen på betalingsdatoen.

Dette vil være et forpliktende salg, inkludert depositum.

Våre bestillinger, med ca en gitar i måneden fram til jul:
Serus J – ‘64 3-Tone Sunburst(Den samme som åpnet showet for oss sist gang!)
Serus J  – Ocean Turquoise
Solus F2 – Nicotine Blonde
Voltur J – Firebird Burst
Solus H2 – Aged Pelham Blue
Serus J – Candy Apple Red

Den smekk nye Voltur J, i nydelig Firebird Burst


Det er med andre ord en STOR glede å ønske Novo hjertelig velkommen tilbake, og vi ser for oss et godt og langt samarbeid videre fram i tid. 

Handlekurv
Skroll til toppen